Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 150 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kókuszolajon megpirítom a hagymákat, majd hozzáadom a babcsírát és megszórom a szárnyas fűszerkeverékkel.
Hozzáadom a darabokra vágott káposztaleveleket, a salam leveleket, a lime levét, valamint a zeller leveleket és pár percet párolom. Ráteszem a feldarabolt csirkét. Ízesítem a fehér borssal, a gyömbérrel és a kétféle chilivel.
6 db húsleveskockákból 3 liter vízzel húslevet készítek és felöntöm vele a levest. Felforralom ízlés szerint sóval ízesítem és gyenge lángon 2 órát főzöm.
1 db húsleves kockából egy mokkás kanálnyi kókuszolajjal húslevet főzök és ebben főzöm ki az üveg cérnametéltet. A fürjtojást megfőzöm és a tálaláskor a levesbe helyezem. A levest leszűröm és tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom egzotikus leves.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.11 17:26
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kókuszolajon megpirítom, szárnyas fűszerkeverékkel, darabokra vágott, salam leveleket, lime levét, zeller leveleket, fehér borssal, kétféle chilivel, mokkás kanálnyi, üveg cérnametéltet, fürjtojást megfőzöm, levesbe helyezem, levest leszűröm, fűszerkeverékkel, csirkehúsleves, fűszerkeverék, cérnametéltet, kókuszolajjal, kókuszolajon, gyöngyhagyma, feldarabolt, Felforralom, zellerlevél, csirkeleves, kókuszolaj, megpirítom, üvegtészta, gyömbérrel, fürjtojást, tálaláskor, kókuszolaj, egzotikus, Hozzáadom, csirkehús, fehérbors, darabokra, hozzáadom, fürjtojás, hagymákat, csirkehús, evőkanál kókuszolaj, csirkehúsleves-kocka, salam levél indonéz babér, fejes káposzta, zellerlevél, gyöngyhagyma, szál újhagyma, lime leve, chili egész, aprított chili, babcsíra, kiskanál fehérbors, kicsi gyömbér, fürjtojás, üvegtészta, kiskanál kókuszolaj, ízlés szerint,
|
|
|
|
|